Verket söker KOCK – Dagtid

Välkommen att följa med på vår utveckling och spännande resa! Varbergsgruppen AB bildades 1 januari 2018, då Verket, Bruket och Happy Fish gick samman. Från våren 2019 består Varbergsgruppen AB även av Vinbaren. Att arbeta på Varbergsgruppen innebär att du får möjligheten att på ett utvecklande sätt vara med i det dagliga arbetet i alla koncept.   

DITT UPPDRAG

Som KOCK hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Tillsammans med gänget på Verket kommer du vara med och skapa den bästa upplevelsen för varje besökare. Du kommer till största delen arbeta på vår lunchrestaurang Verket, men vid tillfälle även kunna på ett flexibelt sätt anpassa dig till arbete i de övriga 3 koncepten som inrymmer Varbergsgruppen AB.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom kockyrket, men att DU med din personlighet är rätt väger tungt för oss. Vi söker dig som är öppen, social, snabb, och brinner för råvaran, mötet med gästen och matlagning. Du har även god känsla för detaljer och ofta tänker utanför boxen.

Möjligheterna att påverka och på ett personligt och arbetsmässigt sätt utvecklas med oss i Varbergsgruppen är stora. Vi sätter stor vikt vid din personliga utveckling i kombination med företagets och dina behov. 

Är du den vi söker? Ansök med personligt brev och CV redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-05-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tillträde och lön enligt överenskommelse.


För ansökan och information: i
nfo@vbgverket.se

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2019-06-15

ORT: VARBERG

ANSTÄLLNING: Tillsvidareanställning

OMFATTNING: Heltid