Social Kitchen Foodstore & Café

Vi finns på Brukstorget i norra delen av Varberg bara 7 min cykelväg från Varbergs Station. Här hittar du en skön blandning av restaurang, bageri, café & foodstore. Våra kockar serverar lunch måndag-lördag från 11:30, tisdag-lördag har vi vårt café och bageri öppet från kl 8:00. Kom för att äta frukost, luncha eller ta en fika. Köp med fika och lunch eller sitt hos oss.

 

Butik & Bageri

I vår foodstore hittar du kaffe, delikatesser, färdigmat för värmning hemma eller på jobbet. Nybakat bröd och bakverk från vårt bageri tisdag – lördag. Vi erbjuder en helgkasse som består av förrätt, varmrätt & efterrätt.

Frukost

NYBAKAD FRALLA MED PÅLÄGG, FIL MED MÜSLI, ÄPPELMUST SAMT KAFFE/TE

PRIS 85 KR

En bra start på morgonen sitter i hela dagen. Kom in till oss på Verket och börja dagen med en riktigt god frukost. Redan kl 8:00 har vi nybakta frallor redo för er att köpa med hem eller äta här.

Serveras tisdag-lördag mellan kl 08:00-10:30. OBS! Förbokas vid 10 personer eller fler.

Zero Waste

Vi hatar att slänga mat och just därför säljer vi det som blir kvar (om det blir något kvar) av dagens lunch för bara 65 kr. Våra Zero Waste – lådor hittar du i kylen intill bageriet och packas efter lunchen på vardagar.

pris 65kr

Välkommen att fråga oss hur vi arbetar med matplanering och att minimera svinn!